Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τεστ στην Καβάλα εν όψει πλέι οφ

Γιατί το εκτός έδρας παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) με την Καβάλα αποκτά ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως βαθμολογικά δεν... "καίγεται" μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης
Μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού Ρόδου και την ήττα του Αρη από τον Πανιώνιο το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) με την Καβάλα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον "Δικέφαλο". Οι "ασπρόμαυροι" ωστόσο αν και έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας δεν αντιμετωπίζουν ως αδιάφορο το παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά ως μια πρόβα τζενεράλε εν όψει των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δοκιμάσει νέα πράγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο του παιχνιδιού του. Μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας (18/4) ο Σούλης Μαρκόπουλος έδειξε στους παίκτες του κάποια νέα συστήματα που θα μπορούν να εφαρμοστούν στους αγώνες των πλέι οφ.
Πειράματα και χρόνο στους "νέους"
Ο τελευταίος έτσι θέλει να τεστάρει το αν και κατά πόσο αυτά θα "βγουν" στο παιχνίδι με την Καβάλα και να πάρει μια πρώτη γεύση αναφορικά με την αποτελεσματικότητά τους. Εκτός αυτού το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Ζβόνκο Μπούλιαν και Ντιόντε Κρίστμας. Αμφότεροι όπως παραδέχτηκε ο κόουτς του "Δικεφάλου" χρειάζονται χρόνο προσαρμογής έτσι ώστε να προσφέρουν στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Το τεχνικό τιμ είχε από... κοντά -και- σήμερα (18/4) τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ ώστε να "πιάσουν" το νόημα του παιχνιδιού της ομάδας και να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα της Δευτέρας (18/4) δεν συμμετείχαν οι Καλαμπάκας και Γιαννακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου