Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αναβολή των πλέι οφ ζήτησε ο Άρης, μέχρι να τελεσιδικήσει η έφεσή του!

Την αναβολή των πλέι οφ μέχρις ότου ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης στο ΑΣΕΑΔ, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ζήτησαν οι «κίτρινοι».
Η επιστολή εστάλη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και η όλη κίνηση εδράζεται στην αισιοδοξία πως τελικά ο Άρης θα δικαιωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του  η ακροαματική διαδικασία άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους νομικούς των «κιτρίνων», καθώς παρουσίασαν ντοκουμέντα που αποδείκνυαν υπεράριθμους φιλάθλους στις εξέδρες, αν και ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ.
Πλέον, ο Άρης ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία αν δεν ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, καθώς αν επαναληφθεί ο αγώνας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και επικρατήσει, ή αν τιμωρηθεί με άλλη ποινή ο «δικέφαλος», τότε θα αλλάξουν τα ζευγάρια της ποστ σίζον. Την αναβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας έχει ζητήσει για δικούς της λόγους και η ΑΕΚ.
«Δεν μας αφήνει κανείς να ησυχάσουμε. Ο Άρης κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του μεταξύ μας κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μου μια επιστολή της ΚΑΕ Άρης προς τον ΕΣΑΚΕ που εστάλη την Μεγάλη Πέμπτη με την οποία ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ να πέσει στην 4η θέση με τον Άρη στην 3η. Ξεφτιλίζει το άθλημα αυτή η ομάδα», υποστήριξε ο Μιλτιάδης Κανώτας, πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για να απαντήσει ο ομόλογός του της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης: «Πράγματι χθες στείλαμε το συγκεκριμένο έγγραφο και πλέον περιμένουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δεν έχει βγει ακόμη. Καλούμε τον ΕΣΑΚΕ να πιέσει το ΑΣΕΑΔ να βγάλει την απόφαση, αλλιώς είναι άκυρο όλο το πρωτάθλημα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου