Τρίτη 10 Μαΐου 2011

To... Big Three διπλό των Χιτ στη Βοστώνη και η νίκη των Θάντερ στην 3η παράταση στο Μέμφις (videos)

Η τριάδα των Χιτ, Τζέιμς, Ουέιντ, Μπος έκανε... τα πάντα και η ομάδα του Μαϊάμι άλωσε τη Βοστώνη και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Σε ματς θρίλερ, το οποίο τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες στις ΗΠΑ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν στην 3η(!) παράταση τους Γκρίζλις στο Μέμφις, ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας.

Στον τρίτο αγώνα της σειράς με τους Σέλτικς στη Βοστώνη, οι Big Three των Μαϊάμι Χιτ παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου. Αλλά στο τέταρτο ματς πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έφεραν την ομάδα του μία ανάσα μακριά από τους τελικούς της Ανατολής.
Οι  Χιτ έκαναν το διπλό μέσα στη Βοστώνη επικρατώντας με 98-90 με τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος να πετυχαίνουν, συνολικά, τους 83 από τους 98 πόντους της ομάδας τους και να μαζεύουν τα 35 από τα 45 ριμπάουντ! Ο Τζέιμς τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους, ο Ουέιντ με 28 και ο Μπος πρόσθεσε 20 με τους Χιτ να έχουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/05) τη χρυσή ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη σειρά μέσα στο Μαϊάμι.
Από πλευράς Σέλτικς πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολ Πιρς με 27 πόντους κι ακολούθησαν οι Ρέι Αλεν με 17 και Κέβιν Γκαρνέτ με 7 και 10 ριμπάουντ. Ο Ρατζόν Ρόντο αγωνίστηκε 39 λεπτά παρά την εξάρθρωση του αγκώνα που υπέστη στο τρίτο ματς. Προσέφερε 10 πόντους και 5 ασίστ εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.
Κόντευε να ξημερώσει Τρίτη στο Μέμφις μέχρι να ολοκληρωθεί ο τέταρτος αγώνας της σειράς των Γκρίζλις με τους Θάντερ. Επειτα από ένα εκπληκτικό ματς που κρίθηκε στην τρίτη παράταση η ομάδα της Οκλαχόμα έκανε το "διπλό" επικρατώντας με 133-123 και με αυτόν τον δραματικό τρόπο ανταπέδωσε το break, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν κουρασμένοι στην τρίτη παράταση όπου είχαν μόλις 1/9 εντός πεδιάς. Στο ίδιο πεντάλεπτο ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε τους 6 από τους 35 πόντους του και με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να σταματά στους 40 οι Θάντερ πέτυχαν τον στόχο τους. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Τζέιμς Χάρντεν με 19 πόντους, 7 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Από πλευράς Γκρίζλις το δίδυμο των Ζακ Ράντολφ (34π., 16ρ.) και Μαρκ Γκασόλ (26π., 21ρ.) έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν ήταν αρκετό.
Ο πέμπτος αγώνας διεξάγεται στην Οκλαχόμα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (12/05).
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ 90-98 (1-3)
Δείτε το video του αγώνα εδώ
Μέμφις Γκρίζλις - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 123-133 3ΟΤ (2-2)
Δείτε το video του αγώνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου