Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σούπερ ανατροπή από ΤΣΣΚΑ!


Στους τελικούς του ρωσικού πρωταθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας επικράτησε της Λοκομοτίβ στο Κουμπάν με 79-63 κι έφτασε στο 3-0. Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί να προηγούνται με διαφορά 19 πόντων, ωστόσο ακολούθησε ένα εντυπωσιακό 24-0 με πρωταγωνιστές τους αναπληρωματικούς των φιλοξενούμενων.

Ο Αντρέι Βορόντσεβιτς με 15 πόντους και οι Τζέι Αρ Χόλντεν και Τζαμόν Γκόρντον που πέτυχαν από 14 ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον τραυματία Ραμούνας Σισκάουσκας. Οι Σεκελέτο και Ουίλκινσον με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα πάλεψαν περισσότερο από τους ηττημένους του Κεστούτις Κεμζούρα.
Αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Χίμκι-Ούνιξ Καζάν. H ομάδα της Μόσχας μείωσε σε 2-1 συντρίβοντας την πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου με 77-56. Ο Σεργκέι Μόνια και ο Βιτάλι Φριτζόν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους νικητές, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έπαιξε μόλις τρία λεπτά έχοντας μία ασίστ. Ο Ματσέι Λάμπε με 12 και ο Τερέλ Λάιντεϊ με 11 διασώθηκαν από τους φιλοξενούμενους. Το επόμενο ματς θα γίνει την Κυριακή ξανά στην έδρα της Χίμκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου