Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Μεγάλο επίτευγμα η τρίτη θέση"


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την έξοδο του "Δικεφάλου" στην Ευρωλίγκα, τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όλη τη χρονιά, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας κατά τη διΜε την ικανοποίηση "ζωγραφισμένη" στο πρόσωπό του ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το επίτευγμα του ΠΑΟΚ και την έξοδο στην Ευρωλίγκα στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τον αγώνα. Ακόμη, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στα προβλήματα όλης της χρονιάς, στη φυγή του Λάζαρου Παπαδόπουλου που είχε στοιχίσει στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκόπουλος:
Για τη χρονιά που πέρασε: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο που βοήθησε για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τους Ζουρνατζίδη και Σταυρόπουλο. να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Παντελή Μπούτσκο και τον Χάρη Μαρκόπουλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χάρη, δεν το λέω σαν πατέρας με γιο, απλά ήταν αδικία να μην τον αναφέρω. Καθόταν 18 ώρες ξύπνιος για να μιλάει με Αμερική. Ο γυμναστής, ο γιατρός και όλο το τιμ βοήθησαν τα μέγιστα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση".
Για το τέλος της χρονιάς: "Και ότι φτάσαμε με τα προβλήματα όλης της χρονιάς να διεκδικούμε την τρίτη θέση ήταν μεγάλο επίτευγμα. Σ' αυτό συνέβαλε και η διοίκηση που άφησε εκτός ομάδας όλα τα υπόλοιπα θέματα".
Για το σημερινό (8/6) παιχνίδι:"Μπορούσαμε πολύ πιο εύκολα να φτάσουμε στη νίκη. Κάναμε ένα παιχνίδι, στο οποίο, για πρώτη φορά, έζησαν μια τέτοια ατμόσφαιρα οι παίκτες μας. Δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν μας στοίχισε και δικαιολογώ σε ένα μέρος τους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για τον αγώνα που έδωσαν όλη τη χρονιά".
Για τη δική του δουλειά:"Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να έχει τα ηνία μίας μεγάλης ομάδας. Δεν είναι μόνο οι ώρες προπόνησης. Στη σειρά με τον Άρη χρειαζόμασταν δουλειά 14 ωρών την ημέρα".
Για το μπάτζετ και τα νέα ταλέντα:"Πρέπει όλοι να δουν ποιο είναι το οικονομικό μπάτζετ που έχει η ομάδα. Δύσκολα οι ομάδες μπορούν να φέρουν παίκτες αξίας. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως τα οικονομικά της Ελλάδας δεν μπορούν να διατεθούν χρήματα. Πρέπει να βγούνε ταλέντα, Έλληνες παίκτες και αυτοί όμως να μείνουν στις ομάδες. Όχι να βγάλει κάποιον παίκτη ο ΠΑΟΚ και μόλις αρχίζει να αγωνίζεται να φεύγει στην Αθήνα".
Για το ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις: "Κάναμε μεγάλες νίκες μετά την απομάκρυνση του Λάζαρου Παπαδόπουλου, η φυγή του οποίου ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς. Οι παίκτες πείσμωσαν, απέκτησαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Φερθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα και γίναμε μια οικογένεια".άρκεια της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου