Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Γκετσεβίτσιους!


 Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Ολυμπιακού.
Την μετακίνησή του στον Πειραιά ανακοίνωσε η Λιέτουβος Ρίτας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Η Λιέτουβος, η οποία γνωστοποίησε επίσημα την μετακίνηση του παίκτη, παραδέχτηκε πως ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέβαλε το buy out μέχρι την 1η Αυγούστου.
«Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μετακομίζει από τη Λιέτουβος Ρίτας στην Ελλάδα. Ο σύλλογος ήθελε να κρατήσει στις τάξεις του έναν από τους ηγέτες της ομάδας, αλλά ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του και συμφώνησε μαζί του, καθώς μέχρι την 1η Αυγούστου είχε δικαίωμα να αποδεσμευτεί έναντι 250.000 ευρώ.
Μετά από διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος το Σάββατο αφήνει το προπονητικό καμπ της Εθνικής Λιθουανίας για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γκετσεβίτσιους θα βγει εκτός συνόρων, ενώ γίνεται αναφορά στους προηγούμενους Λιθουανούς του Ολυμπιακού, Λίνας Κλέιζα, Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, τον κόουτς Γιόνας Καζλάουσκας αλλά και τον Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις που είναι κολλητός του Γκετσεβίτσιους και θα τον αντικαταστήσει στην Λιέτουβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου