Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Χάουαρντ: «Ενα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»


Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί ο Ματ Χάουαρντ, το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μετά τον Κάιλ Χάινς και τον Κέιλιν Λούκας.
Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου Μπάτλερ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών και εν συνεχεία θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα μεταβεί στα γραφεία της ΚΑΕ.
«Είμαι έτοιμος για την πρόκληση, θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως το στιλ παιχνιδιού στην Ευρώπη είναι διαφορετικό αλλά νομίζω ότι το μπάσκετ είναι μπάσκετ παντού, μόνο οι κανονισμοί αλλάζουν» δήλωσε ο Χάουαρντ κατά την άφιξή του, τονίζοντας ακόμη ότι έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό μέσω του internet για να πάρει μία... ιδέα για τη νέα ομάδα του...
«Έχω δει τη νέα ομάδα μου στο internet και νομίζω ότι μοιάζει αρκετά στο στιλ παιχνιδιού που είχαμε στην προηγούμενη ομάδα μου. Για αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να ταιριάξω με αυτό το σύστημα. Υπάρχουν πάντως πολλά πράγματα που πρέπει να συνηθίσω, το διαφορετικό στιλ μπάσκετ σε σχέση με το κολεγιακό. Σχεδόν τα πάντα, η καθημερινότητα, το φαγητό, είναι διαφορετικά. Νέα κουλτούρα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το πιο δύσκολο αλλά θα προσαρμοστώ» συνέχισε ο 22χρονος φόργουορντ, που δήλωσε ότι γνωρίζει τον Κέιλιν Λούκας από τις προπονήσεις που έκαναν μαζί στο Σαν Αντόνιο, όπως επίσης και τον Κάιλ Χάινς.
Τέλος, ο Χάουαρντ σχολίασε τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Ματ Μπόνερ των Σπερς, λέγοντας: «έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας. Ο Ματ είναι ένας τρομερός σουτέρ και θα ήθελα πολύ να του μοιάσω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου