Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κάτοικος Πυλαίας ο Πέτγουεϊ!


Μετά τον αδικοχαμένο Μαρκ Πέτγουεϊ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του '80 άλλος ένας παίκτης με το ίδιο επώνυμο θα βάλει τον δικέφαλο αετό στο στήθος.
Ο λόγος για τον Άαρον Πέτγουεϊ (32χρ., 2.11μ.) που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει την φροντ λάιν της ομάδας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με την Καβάλα.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Aaron Pettway, που θα συνεργαστεί με την ομάδα ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012... Ο Pettway είναι γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1980, έχεις ύψος 2μ.11 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ...» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.
Ο Πέτγουεϊ ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και δη στους Ολίμπικο Τσικλίστα έχοντας 3,3 πόντους κατά μ.ο. Είναι απόφοιτος του Οκλαχόμα Στέιτ, ενώ έχει περάσει από το πρωτάθλημα του USBL με τους Οκλαχόμα Στορμ.
Μάλιστα έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία φορώντας τις φανέλες της ουκρανικής Ντνίπρο, της κροατικής Τσεντέβιτα, της πολωνικής Κάγκερ Γκντίνια, της λετονικής Βέντσπιλς, της γαλλικής Στρασμπούργκ και της τουρκικής Αντάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου