Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τέλος (και) ο Ίβκοβιτς!!!


 Ακόμη πιο φτωχό γίνεται το ελληνικό μπάσκετ!
Μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η σειρά του Ντούσαν Ιβκοβιτς να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα (15/6) το απόγευμα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και γνωστοποίησε την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Επικαλέστηκε την κούραση από την υπερπροσπάθεια και στην ουσία τόνισε πως δεν σκοπεύει να δουλέψει την επόμενη περίοδο, παρότι σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει στα χέρια του δύο προτάσεις - μαμούθ, η μία από την τουρκική Εφές Πίλσεν.
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια που ήταν στο ραντεβού, έκαναν προσπάθεια να τον μεταπείσουν, του εξήγησαν πως θέλουν να παραμείνει και να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο ο «Ντούντα» αρνήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα κι έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν».
Ιβκοβιτς: «Σας ευχαριστώ, αλλά κουράστηκα»
Αμέσως μετά την συνάντηση, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έκανε δήλωση στο επίσημο site του Ολυμπιακού και γνσωτοποίησε την απόφασή του στον κόσμο, ευχαριστώντας παράλληλα την διοίκηση, τον κόσμο και τους παίκτες που συνεργάστηκε.
«Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα. Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού» αναφέρει η δήλωση του «Ντούντα», ο οποίος πάντως στη δήλωσή του δεν ξεκαθαρίζει, αν την επόμενη περίοδο θα δουλέψει σε άλλη ομάδα του εξωτερικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου