Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«Μπαμ» με Ουίμς και τέλος οι μεταγραφές για ΤΣΣΚΑ!


Κι άλλη «βόμβα» στη Μόσχα!
Ενα από τα «πολυβόλα» της Ευρωλίγκας, ο Σόνι Ουίμς της Ζαλγκίρις, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ όπως ανακοίνωσεη η ρωσική ομάδα.
Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα έχει συμπαίκτη, μεταξύ άλλων, τυον Ντρου Νίκολας που αγωνίζεται στη θέση «2» και μαζί μπορούν να αποτελέσουν ένα εκπληκτικό δίδυμο.
Πέρσι μετακόμισε από το NBA και τους Τορόντο Ράπτορς στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ζαλγκίρις -λόγω του λοκ άουτ- και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, έχοντας μέσο όρο 15,5 πόντους και 5 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.
Μ' αυτή τη μεταγραφή, η ΤΣΣΚΑ έκλεισε το ρόστερ της, όπως παραδέχτηκε ο Αντρέι Βατούτιν, μετά την ανακοίνωση του Ουίμς. «Η θέση του σμολ φόργουορντ αποδυναμώθηκε μετά την απώλεια των Κιριλένκο και Σισκάουσκας. Πιστεύω πως η προσθήκη του Ουίμς ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Σόνι είναι ένας από τους καλύτερους σμολ φόργουορντ που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, τη σεζόν που πέρασε. Είναι αθλητικός, ενώ έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ. Οι φίλοι μας από τη Ζαλγκίρις και τους Ράπτορς μας είπαν πως ο Ουίμς είναι ευγενικός, φιλικός και παθιασμένος. Θα ήθελα να πω, επίσης, πως η στελέχωση του ρόστερ της ΤΣΣΚΑ έκλεισε, ανέφερε ο πρόεδρος της "ρωσικής αρκούδας», είπε ο Βατούτιν.
«Πιστεύω πως ο Ουίμς απέδειξε με τη σεζόν που έκανε πέρυσι πως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και με ανοικτό μυαλό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με τις ικανότητές του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα μπορεί να γίνει από τους ηγέτες της ομάδας μας τη σεζόν που έρχεται. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς» συμπλήρωσε ο Μεσίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου