Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έπαιξε όσο... χρειαζόταν η Ισπανία


Για ένα ημίχρονο η Αυστραλία κοίταγε στα μάτια την Ισπανία. Όταν όμως οι «φούριας ρόχας» πάτησαν... γκάζι το μεταξύ τους παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά... τελείωσε. Η Ισπανία διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας με 82-70.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο όπου οι Αυστραλοί έδειχναν πως θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη το παιχνίδι πήρε διαφορετική τροπή στο δεύτερο μέρος.
Με την έναρξη της τρίτης περιόδου οι Ισπανοί πάτησαν παρκέ αποφασισμένοι να «τελειώσουν» το παιχνίδι. «Έσπασαν» κάθε αμυντικό σύστημα των Αυστραλών είτε μέδα από τη ρακέτα είτε από την περιφέρεια όταν τα «καγκουρό» γύριζαν σε ζώνη.
Τα αδέρφια Γκασόλ με τον Ιμπάκα έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο ζωγραφιστό, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν... ζεστός από την περιφέρεια.
Μάλιστα ο γκαρντ της Ρεάλ, είχε και έναν τραυματισμό λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα σε μία διεκδίκηση έφυγε έξω από τα όρια του γηπέδου και χτύπησε με το κεφάλι σε μία από τις μηχανές των φωτορεπόρτερ που ήταν πιο κοντά απ´ ότι πρέπει κανονικά. Ωστόσο, παρότι μάτωσε, δεν είχε κάτι σοβαρό και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.
Τραυματισμό στο μάτι, ευτυχώς όχι σοβαρό είχε και ο Άλεκς Μάριτς.
Δεκάλεπτα: 19-14, 37-32, 63-42, 82-70.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπράουν): Κρόφορντ, Μιλς 11, Γκίμπσον, Ινγκλς 12 (2), Νιούλεϊ 12, Ντελαβεντόβα 9 (1), Μπάρλοου 2, Γουόρθινγκτον 5 (1), Μπέινς 8, Άντερσεν 4, Νίλσεν 7, Μάριτς
ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Π. Γκασόλ 20 (1), Φερνάντεθ 17 (4), Ροντρίγκεθ, Καλντερόν 4, Ρέγιες 7, Κλαβέρ, Σαν Εμετέριο 4, Γιουλ 8, Μ. Γκασόλ 12, Ιμπάκα 8, Σάδα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου