Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τον... μιζέριασε!

Ο Άρης των χιλίων προβλημάτων απέκτησε ακόμη ένα: την ήττα απ' το συμπολίτη Π.Α.Ο.Κ., που έκανε ό,τι ήθελε στο Αλεξάνδρειο (63-72) για την 7η αγωνιστική της Α1.                   
Άλλαξε προπονητή (Αγγέλου αντί Αλεξανδρή), προχώρησε σε προσθήκες παικτών (Βεργίνης, Τσιάρας & Χαντ), αλλά εξακολουθεί να ασθενεί (2-5). Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα (5-2) και πήρε μία διπλής σημασίας -καθότι clasico Θεσσαλονίκης- νίκης, την πρώτη του στο Αλεξάνδρειο έπειτα 5 ανεπιτυχείς προσπάθειες σε κανονική περίοδο (σ.σ. 79-88 στις 17/4/07).
Ο Άρης έχει έναν Αμερικανό στη σύνθεσή του (βλ. Χαντ), αλλά τι να τον κάνει; Ο πρώην παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ. είναι ωσεί παρών κι όσο η ομάδα δε μπορεί να αποκτήσει αξιόλογους συμπατριώτες του η εικόνα στην επίθεση (κι όχι μόνο) είναι αποκαρδιωτική. Ο Π.Α.Ο.Κ. μοίρασε το σκοράρισμα σε Παπαδόπουλο, ΜακΓκραθ και Χαραλαμπίδη, ενώ πήρε λύσεις ακόμη κι απ' όλους βρέθηκαν ελάχιστα στο παρκέ (βλ. Δέδας 2/2τρίπ.).
MVPs: O Λάζαρος Παπαδόπουλος έκανε την αρχή, οι ΜακΓκραθ και Χαραλαμπίδης τον ακολούθησαν. Οι τρεις τους είχαν τις απαντήσεις σε κάθε κίνηση του Άρη και κουβάλησαν τον Π.Α.Ο.Κ. στη σπουδαία νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου