Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωσε Χάινς η ΤΣΣΚΑ

Ο Κάιλ Χάινς είναι και επίσημα παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού ανακοινώθηκε από τον ρωσικό σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ έχει τίτλο: «Ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης ανήκει στην ΤΣΣΚΑ» και συνεχίζει: «Ο 26χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο μας και έρχεται από τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα και μάλιστα σερί. Το διετές συμβόλαιο θα είναι σε ισχύ μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν στη Μόσχα στις 12 Ιουλίου».
Για τον Κάιλ Χάινς μίλησε ο πρόεδρος και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.
Αντρέι Βατούτιν: «Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό. Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές».
Έτορε Μεσίνα: «Είναι η επιτομή του ομαδικού παίκτη. Μου άρεσε και τον σεβόμουν από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου