Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σπανούλης:«Ενιωσα αγάπη που δεν την φανταζόμουν»

Η αγάπη του κόσμου και το σοβαρό πρότζεκτ του Ολυμπιακού ήταν τα στοιχεία που κράτησαν τον Σπανούλη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στην κάμερα του www.olympiacosbc.gr μετά την υπογραφή του συμβολαίου.
«Εύχομαι να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί, γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία αυτά τα τρία χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την δουλειά με μεγαλύτερο μεράκι και μεγαλύτερη δίψα» ήταν η πρώτη δήλωση του αρχηγού του Ολυμπιακού.
«Όπως είπα και πριν, στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε το παραπάνω χωρίς να είμαστε αχάριστοί. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά θα έχουμε χαμηλά τα κεφάλι με ταπεινότητα, όπως διακρίνει αυτό τον σύλλογο και τους κ. Αγγελόπουλους. Με σεβασμό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό».Για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να παραμείνει, είπε: «Εισέπραττα απίστευτη αγάπη από τον κόσμο, σε επίπεδα που δεν μπορούσα να φανταστώ. Είμαι ευτυχισμένος για ακόμα μια φορά που θα μείνω στον Ολυμπιακό, κάτω από την διοίκηση των κ. Αγγελόπουλών, με το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια, μάς περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο», κατέληξε.
Εδώ μπορείτε να δείτε της δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου