Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Επέστερψε στους Καβαλίερς ο Λεμπρόν

Ο βασιλιάς επιστρέφει σπίτι του! Ο Λεμπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε πως ύστερα από τέσσερα χρόνια γυρίζει στους Καβαλίερς για να κατακτήσει νέα πρωταθλήματα!
Πριν τέσσερα χρόνια (2010) όταν έφευγε για το Μαϊάμι, οι φίλοι των Καβς έκαιγαν τις φανέλες του. Τώρα πια θα αναγκαστούν να πάρουν νέες! Ο Λεμπρόν Τζέιμς ύστερα από αρκετές διαπραγματεύσεις, ύστερα από πολλές προτάσεις πήρε την απόφαση που φαινόταν πως ήθελε εξ’ αρχής!
Να γυρίσει… σπίτι του! Ο «βασιλιάς» ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Κλίβελαντ, όπου απ’ του χρόνου θα είναι προπονητής ο Ντέιβιντ Μπλατ. Και στόχος του νέου του εγχειρήματος; Να οδηγήσει την… δική του ομάδα στην κορυφή του NBA. Αυτό που δεν κατάφερε στα πρώτα του επτά χρόνια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ο δις πρωταθλητής και τέσσερις φορές MVP έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι συνδεδεμένος με το Οχάιο. Και δεν φοβήθηκε να αποδεχθεί την πρόκληση και να ηγηθεί μιας ομάδας με νεαρούς -κατά βάση- παίκτες, χωρίς την... Αγία Τριάδα (Ουέιντ, Μπος), με τον πρώην τεχνικό της Μακάμπι στο «τιμόνι», ο οποίος κάνει την πρώτη του απόπειρα στις ΗΠΑ!
Η καλύτερη χρονιά του Λεμπρόν στους Καβς ήταν το 2007-08 όπου είχε κατά μέσο όρο 30 πόντους ανά παιχνίδι, 7.2 ασίστ και 7.9 ριμπάουντ.
Διαβάστε ΕΔΩ το συγκλονιστικό μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς μέσω του οποίου έκανε γνωστό πως επιστρέφει στους Καβς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου