Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Επίσημη... Ανανεωμένη!

Η Εθνική Ανδρών παρουσιάστηκε στο κοινό της απέναντι στην Τουρκία (70-56) και με τον Νικ Καλάθη στη σύνθεσή της αντάμειψε τον κόσμο λίγες μέρες πριν την έναρξη του Mundobasket!
H Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Κάουνας της Λιθουανίας για να δώσει μία και μοναδική παράσταση μπροστά στο κοινό της! Ο κόσμος γέμισε το Ο.Α.Κ.Α. και φρόντισε να δώσει όλη τη θετική του ενέργεια στην ομάδα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Mundobasket της Ισπανίας (30/8-14/9). Ο Νικ Καλάθης έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φιλικά, αφού η ποινή του ολοκληρώθηκε.
ADVERTISEMENT
Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη υποδέχτηκε την Τουρκία, που αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος! Η ελληνική ομάδα έδειξε διάθεση, συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, αλλά και θέαμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... ίπταται για να  καρφώνει εντυπωσιακά στο καλάθι των Τούρκων.
Η άμυνα των αντιπάλων κι η αστοχία επέτρεψε στο αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα να έχει τα ηνία από την αρχή και με την ελληνική ομάδα να έχει πλουραρισμό στην επίθεσή της πήγε στα αποδυτήρια στο +8 (41-33).
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με την Εθνική... να ρίχνει τον ρυθμό, αλλά να μην επιτρέπει στην αντίπαλό της να την απειλήσει. Ο Φώτης Κατσικάρης έβαλε... μέσα και τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο τέλος της τρίτης περιόδου κι έτσι χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες. Η διαφορά ανέβηκε ακόμα και στο +15 (56-41),με τη νίκη να έρχεται άνετα κι τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στην Τουρκία (22/8).
Τα δεκάλεπτα: 24-16, 41-33, 58-48, 70-56
Ελλάδα (Κατσικάρης): Αντετοκούνμπο 12, Μάντζαρης 5, Πρίντεζης 12, Βουγιούκας 9, Καϊμακόγλου 2, Σλούκας, Παπανικολάου 4, Γλυνιαδάκης 1, Καλάθης 12, Βασιλειάδης 5, Ζήσης 4, Μπουρούσης 4
Τουρκία (Αταμάν): Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6, Πρέλντζιτς, Τουντσερί 5, Σαβάς 10, Γκονλούμ 7, Αρσλάν 9, Ασίκ 7 (7 ριμπ,), Ακιόλ 3, Αλντεμίρ 2, Μαχμούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου