Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Μπλατ: "Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχεδιάζει πως θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (08/05 17:30) και αναγνωρίζει την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας. Ο προπονητής της Μακαμπί εμφανίζεται ρεαλιστής για το ματς της χρονιάς και δηλώνει ότι οι "πράσινοι" έχουν μεγαλύτερο βάθος από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ: "Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα από τη Ρεάλ, με μεγαλύτερο βάθος, περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ξέρει καλά από τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλός μας είναι καλύτερος, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Έχουμε μία νεανική ομάδα, δεν έχουμε πολλή εμπειρία, αλλά αν βρούμε ρυθμό είναι δύσκολο να μας σταματήσει κάποιος. Aναμφίβολα στον τελικό αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες και σας διαβεβαιώνω πως θα δούμε μία πραγματική μάχη".
"Καταφέραμε να ξεφύγουμε και να πάρουμε τη νίκη, όταν αρχίσαμε να έχουμε ευστοχία στα σουτ και να ελέγχουμε καλύτερα τα ριμπάουντ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στον τελικό, αλλά θα ακολουθήσουμε τις ίδιες αρχές που είχαμε στο παιχνίδι μας από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση απέναντι στην καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς σε σχέση με το σημερινό ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου