Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ισπανική «μάχη» για Τεόντοσιτς


Ύστερα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, και η Ρεάλ φέρεται διατεθειμένη να δώσει τη δική της «μάχη» για να φέρει τον Σέρβο γκαρντ του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη...

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της As που τιτλοφορείται «Η Ρεάλ και η Μπάρτσα θα πολεμήσουν για τον Τεόντοσιτς», η «Βασίλισσα» θα προσπαθήσει να δελεάσει τον 24χρονο διεθνή πλέι μέικερ, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της από την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο, γίνεται λόγος και για την επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να εξαντλήσουν τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Τεόντοσιτς.
Εν συνεχεία, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι πως η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι απαγορευτική (1,3 εκατ. ευρώ), τη στιγμή που ο μισθός του είναι από τους πιο χαμηλούς στην ομάδα: 700.000 ευρώ καθαρά.
Για παράδειγμα, τόσα παίρνει και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Τεόντοσιτς πήγε στην Αθήνα το 2007, όταν ήταν μόλις είκοσι ετών, και το συμβόλαιό του δεν είναι ταιριαστό με των υπολοίπων (για παράδειγμα του Σπανούλη).
Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα πως γνωρίζει τι θέλει ο παίκτης, αλλά και τον άσο στο μανίκι του πως μπορεί να καταθέσει ισόποση προσφορά με την ομάδα που θα καταθέσει τη ρήτρα, ώστε να τον κρατήσει.
Ο Τεόντοσιτς είναι κολλητός φίλος με τον Βελίτσκοβιτς που βρίσκεται με το ένα πόδι μακριά από τη Μαδρίτη, αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τον νέο τεχνικό. Η Μπαρτσελόνα, παρά το μειωμένο προϋπολογισμό, έχει χώρο από την αποχώρηση του Ρούμπιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου