Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Υπέγραψε για 2 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κρίστιτς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας


Στα κόκκινα ντύνουν τον Νέναντ Κρίστιτς τα σέρβικα ΜΜΕ, όχι αυτά του Ολυμπιακού, αλλά εκείνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα, Sportske.net της Σερβίας κάνει λόγο για την υπογραφή διετούς συμβολαίου με ετήσιες απολαβές 3 εκατομμύρια ευρώ για τον 27άχρονο Σέρβο σέντερ ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και την ολοκλήρωσε αγωνιζόμενος στους Μπόστον Σέλτικς.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κρίστιτς είχε δηλώσει πώς έχει στα χέρια του συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων ευρώ αλλά χωρίς να αποκαλύψει την ομάδα. Προφανώς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αυτή που διέθεσε αυτά τα χρήματα στην προσπάθειά της να κατακτήσει και πάλι την κορυφή της Ευρώπης. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές του απαιτήσεις.
Ο Κρίστιτς ήθελε να τελειώσει γρήγορα η υπόθεση ώστε να προετοιμαστεί απερίσπαστος με την Εθνική Σερβίς ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Αυτή είναι η δεύτερη επιστροφή του στην Ευρώπη μετά το πέρασμα από τη ρωσική, Τριούμφ (πρώην Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων) το 2008. Ο Κρίστιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν το 2001 και το 2004 μετακόμισε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Νιου Τζέρσεϊ Νετς στους οποίους αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Μετά την παρένθεση στην Τριούμφ φόρεσε τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μέχρι τα μισά της φετινής περιόδου την οποία έκλεισε στη Βοστώνη.
Σε 419 συμμετοχές στο ΝΒΑ έχει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου