Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

«Ζοτς»: «Ανησυχώ για τον Παναθηναϊκό»


Με τίτλο «Ομπράντοβιτς: Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό», η ισπανική εφημερίδα «Marca» προέβαλλε αρκετά δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς με πηγή, όπως φαίνεται στο κείμενο, το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.

Σύμφωνα με τα όσα φιλοξενούνται ως δηλώσεις του στο κείμενο, ο Ομπράντοβιτς δείχνει να ανησυχεί αρκετά με την πιθανή φυγή της οικογένειας Γιαννακόπουλου.«Ψάχνουν για νέες λύσεις και δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά εύχομαι όλα να τελειώσουν καλά», λέει ο Ομπράντοβιτς και συνεχίζει: «Θα δούμε τι θα κάνουμε αυτό το καλοκαίρι. Πως θα φτιάξουμε την ομάδα. Εχουμε 10 παίκτες που είναι με συμβόλαιο».
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο ρεπορτάζ είναι η δήλωση του Ομπράντοβιτς για την μη συνάντηση με τους Γιαννακόπουλους: «Δεν έχω κάνει συνάντηση από το τέλος της σεζόν και μετά. Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα και ελπίζω τις επόμενες μέρες να μάθω κάτι».
Οσο αφορά για τη σεζόν που πέρασε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Νομίζω ότι αυτή η σεζόν ήταν μία από τις καλύτερες στη καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτούμε τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε πριν από την έναρξή της όταν χάσαμε τρεις παίκτες σα τους Σπανούλη, Πέκοβιτς και Χάισλιπ. Το μόνο που έκανα ήταν να μιλάω συνεχώς στους παίκτες, να τους λέω πόσο καλοί και ποιοτικοί είναι και τελικά όλα πήγαν καλά», τόνισε.
Η αναφορά του ονόματος Χάισλιπ, πάντως, προκαλεί εντύπωση αφού ουδείς θεωρί ότι η φυγή του ήταν απουσία. Μάλλον, λογικά, ο Ομπράντοβιτς εννοεί κάποιον άλλον, μάλλον τον Γιασικεβίτσιους.
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στο που και πότε μίλησε ο Ομπράντοβιτς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου