Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αναμονή πριν από τις συζητήσεις


Η έκβαση του σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουρούση θα έχει άμεση και σημαντική επίδραση στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αλλά στην παρούσα φάση καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται να κάνει το πρώτο βήμα. Ο Ελληνας σέντερ με την επίσημη δήλωσή του για το θέμα έστειλε το μήνυμα πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τα οφειλόμενα και τα χρήματα του buy out, αλλά στο λιμάνι δεν φαίνεται να ίδρωσε το αυτί τους.Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Σκινδήλιας βρίσκονται στην Αθήνα και δεν βιάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους.
Οπως φαίνεται, η 30ή Ιουνίου θα περάσει δίχως να καταβάλουν οι «ερυθρόλευκοι» τα 200.000 ευρώ που οφείλουν να δώσουν στον 28χρονο παίκτη για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ραντεβού με τον εκπρόσωπό του ή τον ίδιο.
Οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες, αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνει σκληρή διαπραγματευτική μάχη για την αποδέσμευσή του.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, πάντως, έχουν αποφασίσει γενικότερα να κάνουν προσεκτικές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, έχοντας ως «σύμμαχο» την κατάσταση στην Αμερική. Την Τρίτη οι ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ αναμένεται να πάρουν επίσημα την απόφαση για λοκ άουτ και έτσι από την Παρασκευή το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα... κατεβάσει ρολά.
Αυτό σημαίνει πως όλοι οι ελεύθεροι παίκτες αλλά και οι rookies θα έχουν ως καλύτερη επιλογή τη μετακίνηση στην Ευρώπη. Ολα δείχνουν πως το λοκ άουτ θα κρατήσει μήνες, κάτι που θα αναγκάσει αρκετούς παίκτες να εξετάσουν πολύ σοβαρά μια καλή πρόταση και ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως έχει πολύ καλή φήμη στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις από τους Αγγέλου - Τόμιτς, οι οποίοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι. Από σήμερα θα ξεκινήσει το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων παρουσία των Σλούκα - Παπανικολάου, ενώ δεν αποκλείεται να γυμναστούν κάποιες μέρες οι ελεύθεροι Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης και Πελεκάνος.
Αναμονή πριν από τις συζητήσεις
Εκτίμηση σε Σπανούλη
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη Δευτέρα πως θα παρευρεθούν στο γάμο του. Κάτι που από τη μία δείχνει πως δεν περίμεναν αν θα εμφανιστεί ή όχι ο Γιάννης Μπουρούσης για να κρίνουν αν θα πάνε και από την άλλη πως έχουν σε εκτίμηση τον Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα το χθεσινό δημοσίευμα λιθουανικής ιστοσελίδας περί πώλησης του «V-Span» είναι αβάσιμο.
Αυτό που αληθεύει είναι πως ο Χαλπερίν ακόμα δεν έχει υπογράψει στη Μακάμπι, αλλά η επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν είναι πιθανή. Στην Ισπανία επιμένουν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τεόντοσιτς (αλλά και τον ελεύθερο Παπαλουκά), πλην όμως δεν έχει γίνει η παραμικρή προσφορά.
Ασυναρτησίες για Ρούντι
Επί καθημερινής βάσης, όποιος θέλει γράφει ό,τι θέλει και η «μπαρούφα» του κάνει τον γύρο του κόσμου. Η τελευταία έχει να κάνει με τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος υποτίθεται ότι θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται. Το συμβόλαιο του Ισπανού με τους Μάβερικς είναι αδύνατο να «σπάσει» και ο μόνος τρόπος για να έρθει στην Ευρώπη είναι να ακυρωθεί ολόκληρη η σεζόν στο ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου