Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Απ' όλα είχε ο... μπαξές!

Επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς στο ΟΑΚΑ, η... ελληνική Μπιλμπάο στο ΣΕΦ κι η Γαλατάσαραϊ στην Πυλαία! Η κλήρωση της νέας Ευρωλίγκας χάρισε τα πάντα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.Το πρώτο «τζάμπολ» της Ευρωλίγκας 2011-12 αργεί, αλλά όλες οι ομάδες πήραν σήμερα στη Βαρκελώνη κάτι για να έχουν να περιμένουν. Η κλήρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έλαβε χώρα στα νέα γραφεία της διοργανώτριας αρχής κι οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που ανέλαβαν να βγάλουν τα μπαλάκια από τις κλιρωτίδες, έκαναν μοίρασμα για όλα τα γούστα.

Ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός, που στις 17/10 θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την εναρκτήρια αναμέτρηση, θα δει τον Μίλος Τεόντοσιτς να επιστρέφει, αυτή τη φορά με την ενισχυμένη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ουνικάχα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ και ΚΚ Ζάγκρεμπ συμπληρώνουν τον όμιλό του, καθιστώντας το έργο του σχετικά εύκολα, όπερ σημαίνει πως θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση με την ρώσικη ομάδα.
Ο αποδυναμωμένος μέχρι στιγμής Ολυμπιακός, από την πλευρά του, περιμένει πιο δύσκολο έργο, απέναντι στην ισπανική Κάχα Λαμποράλ, στην τούρκικη, άρα και γεμάτη φιλοδοξίες λόγω του Final Four της Κωνσταντινούπολη, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στη Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή, στην πρωτάρα Καντού και στη γαλλική κι αδιάφορη Νανσί.
ΟΜΙΛΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ 2011-12
Α' ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, Κάχα Λαμποράλ, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπιλμπάο, Καντού, Νανσί
Β' ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ, ΚΚ Ζάγκρεμπ
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν, Εφές Αναντόλου, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, πρώτη νικήτρια προκριματικών
Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα, Σιένα, Ούνικς Καζάν, Πρόκομ, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, δεύτερη νικήτρια προκριματικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου