Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πήρε Μπράιαντ η Μπεσίκτας!


Η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μετά τον Ντερόν Ουίλιαμς, η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον Κόμπι Μπράιαντ. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι τουρκικές ιστοσελίδες (basketdergisi.com και η ηλεκτρονική έκδοση της fanatik) οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν βρει τον χορηγό που θα καλύψει το... χρυσό συμβόλαιο του 32χρονου γκαρντ και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη την 1η Σεπτεμβρίου ώστε να αρχίσει προπονήσεις με τη Μπεσίκτας. 

Στις ΗΠΑ τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ έχει αρχίσει να ρωτάει διάφορους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη για τις εντυπώσεις τους προσπαθώντας να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται ενώ επικοινώνησε και με τον Ντερόν Ουίλιαμς, ο οποίος ήδη έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα.
Όπως αποκαλύπτει η «Fanatik», ο Κόμπι θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα και θα αγωνιστεί στην Τουρκία όσο διαρκέσει το lockout. Τα 300.000 από αυτά θα τα δίνει η ίδια η ομάδα (σ. σ η οποία δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα )στον παίκτη και τα υπόλοιπα 700.000 θα τα χορηγεί η Turkish Airlines.
Οι Αμερικάνοι ξύπνησαν νωρίς
Η είδηση αυτή έχει αρχίσει εδώ και λίγη ώρα να κάνει τον γύρω του κόσμου και ανάγκασε τους Αμερικανούς να ξυπνήσουν νωρίς.
Πρωί, πρωί στο πόδι λοιπόν όλοι οι Αμερικανοί μιας και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών είναι έτοιμος να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στη Μπεσίκτας. Το lockout στο ΝΒΑ, εκτός όλων των άλλων έχει... παγώσει και τις ειδήσεις, αλλά η είδηση αυτή... πάγωσε τους Αμερικανούς. Το yahoo.com αναφέρει πως ο Κόμπι Μπράιαντ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη οριστικά με την Μπεσίκτας, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο να το κάνει.
To espn.com έχει live συζήτηση για το θέμα ενώ υπάρχει και chat στο οποίο ο κόσμος μπορεί να λέει την άποψη του. Οι περισσότεροι, τουλάχιστον μέχρι να το δουν να συμβαίνει, δεν το πιστεύουν. Η ηλεκτορινκή έκδοση της "Huffingtonpost" αναφέρει πως ο Μπράιαντ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα ενώ η "Los Angeles Times" δεν κάνει καμία αναφορά στο θέμα.
Eπίσης, το ΕSPN έχει βγει στους δρόμους του Λος Άντζελες και μιλάει με φιλάθλους των Λέικερς ζητώντας την άποψη τους για το θέμα. Πέραν τούτου, υπάρχουν και διάφορα γκάλοπ που ζητάνε από τον κόσμο να πει εάν τους ενοχλεί που ο Κόμπι Μπράιαντ θα παίξει στην Ευρώπη ή όχι. Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι έχουν απαντήσει πως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα.
Κάνει τον γύρο της Ευρώπης!
Στη Ρωσία η ιστοσελίδα sport-express.ru αναφέρει στον τίτλο της πως «Η Μπεσίκτας ψάχνει για χορηγό για να υπογράψει τον Μπράιαντ» ενώ κι αυτή με τη σειρά της φιλοξενεί τις δηλώσεις του Αταμάν που αναφέρει πως είναι σε συζητήσεις με τον «KB24».
Το ιταλικό solobasket.it έχει στον τίτλο του την... επιβεβαίωση του τεχνικού της τουρκικής ομάδας και αναφέρει πως μετά την απόκτηση του Ντερόν Γουίλιαμς η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να χτυπήσει ακόμη περισσότερο την αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου