Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΕΑ «έκοψε» τους «ολυμπιονίκες»!


Χωρίς τον Πανελλήνιο θα γίνει η αυριανή κλήρωση της Α1, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό στο σύλλογο των «ολυμπιονικών»!
Αυτό σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, οπότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με 13 ομάδες.Οπως έχει η κατάσταση, ο Πανελλήνιος δεν θα αγωνιστεί σε κανένα (εθνικό ή τοπικό) πρωτάθλημα για τη σεζόν 2011-12, ξεκινώντας από το «μηδέν» την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή η απόφαση βάζει παράλληλα και... τρικλοποδιά στα σχέδια της ΚΑΕ να μετακομίσει στο Ιβανώφειο (το οποίο δήλωσε ως έδρα), με απώτερο στόχο τη συγχώνευση με τον Ηρακλή από τη σεζόν 2011-12.
Οπως ανακοίνωσε και ο ΕΣΑΚΕ, «μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΚΑΕ Πανελλήνιος και με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η Basket League ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 13 ομάδων».
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αφού εξέτασε το φάκελο της ΚΑΕ Πανελλήνιος αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου