Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ομπράντοβιτς: "Είδαμε στοιχεία της Σιένα στο Περιστέρι"

Ως μία μικρή Σιένα αντιμετώπισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το Περιστέρι όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου.
Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας είπε: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ειδικά όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι το Περιστέρι.Όλοι στην ομάδα ήξεραν το πόσο σοβαρή ομάδα είναι το Περιστέρι και το πόσο σοβαρά προετοιμάζεται. Είναι σοβαρό τότε να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα για 40'. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε τα ριμπάουντ και ανατρέψαμε την εικόνα στο δεύτερο.
 Αυτό σημαίνει ότι η αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι.
Παίζοντας με το Περιστέρι βρήκαμε κάποια κοινά στοιχεία που έχει με την Σιένα. Για παράδειγμα, ο Παπανικολάου αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο που παίζει ο Χέρστον. Ή όταν το Περιστέρι προσπάθησε να παίξει με σέντερ που έκαναν ποπ άουτ στα σκριν και σούταραν τρίποντα, όπως κάνει η Σιένα με τους Στόουνρουκ και Λαβρίνοβιτς. Αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, κάθε φορά θα τους δίνουμε και ένα καλάθι. Για αυτό θα είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι το Σάββατο".
Ο Αργύρης Πεδουλάκης από την πλευρά του δεν μίλησε για μπάσκετ αλλά για τις δύσκολες μέρες που βιώνει η ομάδα του: "Τα πράγματα δεν είναι τραγικά. Είναι τραγικότατα! Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα του οίκου μου, πρέπει να ζήσουμε με αυτή την κατάσταση. Περάσαμε πάρα πάρα πολύ δύσκολα αυτή τη σεζόν, προσπαθήσαμε να μείνουμε ενωμένοι. Βρήκαμε κίνητρο για τα περισσότερα παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου