Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι Μπουλς "καθάρισαν" τους Πέισερς και οι Λέικερς πήραν προβάδισμα κόντρα στους Χόρνετς

Οι Σικάγο Μπουλς βρίσκονται από τα ξημερώματα τη Τετάρτης (27/04) στην ημιτελική φάση των playoff της Ανατολής καθώς έκαναν το 4-1 κόντρα στους Πέισερς. Οι Λέικερς πήραν προβάδισμα με 3-2 κόντρα στους Χόρνετς ενώ οι Μάτζικ έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη σειρά με τους Χοκς.

Ο Ντέρικ Ρόουζ είχε "γυρίσει" τον αστράγαλό του στον τέταρτο αγώνα της σειράς με τους Πέισερς, αλλά κανένας τραυματισμός, ούτε καν τα 4 γρήγορα φάουλ που έκανε στο πέμπτο ματς στάθηκαν ικανά να τον σταματήσουν. Ο υποψήφιος MVP της σεζόν πήρε τους Σικάγο Μπουλς από το χέρι, πετυχαίνοντας 25 πόντους και τους οδήγησε στην 4η νίκη επί της Ιντιάνα (116-89) που σφράγισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση των playoff της ανατολικής περιφέρειας.
Αξιος συμπαραστάτης του ο Λούολ Ντενγκ ο οποίος πέτυχε 24 πόντους ενώ ο Κιθ Μπόγκανς πρόσθεσε άλλους 15 με 5 τρίποντα. Την κακή βραδιά του Κάρλος Μπούζερ (2π.) κάλυψε ο Γιοακίμ Νοά με 14 και 8 ριμπάουντ. Από τους Πέισερς ξεχώρισε ο Ντάνι Γκρέιτζερ με 20 πόντους. Πλέον, οι Μπουλς περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους που θα είναι είτε οι Ατλάντα Χοκς είτε οι Ορλάντο Μάτζικ.
Οι Μάτζικ έμειναν ζωντανοί στη σειρά μειώνοντας σε 3-2 (101-76). Ο Τζέισον Ρίτσαρντσον πέτυχε 17 πόντους και ο J.J. Ρέντικ πρόσθεσε 14 ερχόμενος από τον πάγκο. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/04) στην Ατλάντα, όπου οι Χοκς έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν την πρόκριση. Διαφορετικά θα επιστρέψουν στο Ορλάντο για τον έβδομο αγώνα, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.
Οπως και ο Ρόουζ έτσι και ο Κόμπε Μπράιαντ είχε υποστεί τραυματισμό στον τέταρτο αγώνα, αλλά ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Λέικερς στην πέμπτη αναμέτρηση με τους Χόρνετς. Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 106-90 και έφτασαν τις τρεις νίκες. Το πρώτο... match-ball θα παιχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (29/04) στη Νέα Ορλεάνη.
Ο Μπράιαντ πέτυχε 19 πόντους και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος. Ο Αντριου Μπάινουμ πρόσθεσε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Πάου Γκασόλ 16 πόντους. Από την άλλη πλευρά οι 22 πόντοι του Τρέβορ Αρίζα (με 5 τρίποντα), οι 21 του Μάρκο Μπελινέλι και οι 20 του Κρις Πολ (μοίρασε και 12 ασίστ) δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για να δώσουν την τρίτη νίκη στους Χόρνετς.
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
Λ.Α. Λέικερς - Νιου Ορλεανς Χόρνετς 106-90 (3-2)
Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.
Σικάγο Μπουλς - Ιντιάνα Πέισερς 116-89 (4-1)Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.
Ορλάντο Μάτζικ - Ατλάντα Χοκς 101-76 (2-3)
Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου