Ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος κατά δύο εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή αυτή, καθώς η ΤΣΣΚΑ πρέπει να καταβάλλει 1,3 για το buy out (τόσα είχε δώσει στη Ζελέζνικ προ τετραετίας ο σύλλογος του Πειραιά) και άλλα 700.000 ευρώ που ήταν η αμοιβή του αθλητή για την επόμενη και τελευταία χρονιά του πενταετούς συμβολαίου του.
Ωστόσο, όσο μεγάλο κι αν είναι το κέρδος δεν παύει να συνιστά φοβερή αποδυνάμωση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, καθώς ο Τεόντοσιτς στην καλύτερη ηλικία, και έχοντας πλέον πολλές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, αποχαιρετά τον Ολυμπιακό. Και δεν είναι ο πρώτος, αφού προ ημερών έφυγε και ο Μπουρούσης. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια...
 Οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά
Η ΤΣΣΑ Μόσχας προσέφερε στον Τεόντοσιτς τριετές συμβόλαιο έναντι 1.9 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Κάτι που σημαίνει πως μαζί με τη ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά και την εφορία, η μεταγραφή θα φτάσει κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, ακόμη μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως οι Ρώσοι δέχτηκαν να μπει στο συμβόλαιο που του προσέφεραν και ρήτρα αποδέσμευσης 100.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να τον κάνει δικό της προσφέροντας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτά τα 100 χιλιάρικα.