Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ιβκοβιτς: «Δεν περίμενα τέτοιο άγχος»


Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς χαρακτήρισε τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε «μεγάλη», ωστόσο δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο κύριος λόγος ήταν το άγχος που εμφάνισαν οι παίκτες του στο παρκέ, κυρίως στο χρονικό διάστημα από το 5ο μέχρι το 20ό λεπτό.«Ηταν ένα παιχνίδι που δεν το περίμενα τόσο περίεργο. Ήταν σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Με ρώτησαν ποια ομάδα θα έχει περισσότερο άγχος και εγώ δεν περίμενα να είχαν τόσο άγχος οι παίκτες μου. Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν πολύ καλό για εμάς, αλλά τα επόμενα 15 λεπτά κάναμε πολλά λάθη. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια.
Τουλάχιστον 15 χάσαμε σε όλο το ματς. Εκεί που περιμέναμε καλή άμυνα στον Πρέλτζιτς και τον Ούκιτς δεν πετύχαμε. Με χαμηλό σχήμα ήμασταν πιεστικοί και γρήγοροι. Βρήκε το ρυθμό του και ο Σπανούλης» τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.
«Μπορείς να πεις ότι είναι μεγάλη νίκη, αν σκεφθείς πως κερδίσαμε. Παίξαμε και οι δυο ομάδες πιεστική άμυνα, πιο πολύ εμείς. Η χημεία των ομάδων ήταν χαμηλή, αλλά είχαμε υπομονή και κερδίσαμε δίκαια. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη. Θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου αυτή η ομάδα. Εχουμε δυο εκτός έδρας ματς στη συνέχεια. Την Κυριακή έχουμε το Μαρούσι και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου